Moi! Ja ihanaa että löysit sivuilleni!


Mä olen Suvi - jatkuvaa inspiraatiota täynnä oleva luova yrittäjä ja ihanan melkein 3-vuotiaan tytön äiti.


Valokuvaus ja kuvat ovat kiehtoneet minua pikkutytöstä asti kun kädessä kulki jo 9-vuotiaana äidin filmikamera. Ostin 15-vuotiaana järjestelmäkameran ja opiskeluiden myötä minusta tuli valokuvaaja sekä media-assistentti.


Pienen tytön äitinä vahvistui entisestään se fiilis, että ensimmäiset päivät ja viikot tuoreen vauvan kanssa todellakin kiitävät hetkessä ohi. Kuvien kautta pääset takaisin juuri noihin kallisarvoisiin hetkiin. Vauvakuvaus on lähellä sydäntäni ja kamerani edessä onkin ollut vuosien aikana jo satoja pieniä vauvoja. Tyksissä sain kuvata vastasyntyneitä lähes kahden vuoden ajan.


Perheiden sekä pienten lasten kuvausten lisäksi nautin suuresti myös yritys- sekä brändikuvauksista. Olen saanut olla mukana luomassa upeita brändejä tukevia kuvapankkeja erilaisille yrityksille. Rakastan siis tehdä erilaisia kuvauksia, ilman sen suurempia rajauksia kuvausaiheista.


Toivon että kuvaustyylini sykähdyttää juuri sinua - luodaan rennolla

fiiliksellä aitoja hetkiä.


Ihanaa jos nähdään kuvauksen merkeissä ja jos jokin jäi askarruttamaan,

laita viestiä niin jutellaan lisää.

PIENIÄ FAKTOJA MINUSTA:

01 . Rakastan luontoa sekä ulkoilua ja lenkkipolulle on päästävä säännöllisesti. Se rauhoittaa ja tekee hyvää luovalle mielelle.

02 . Olen urheillut aina ja nautin liikunnan tuomasta endorfiiniryöpystä. Painonnostostossa pääsee haastamaan itseään jatkuvasti.

03 . Katson tällä hetkellä enimmäkseen tosi tv-ohjelmia - parasta hömppää ja draamaa samaan aikaan.

04 . Olen luonteeltani sosiaalinen ja uusien ihmisten kanssa höpöttely tulee todella luonnostaan. Vastapainoksi tarvitsenkin paljon omaa aikaa ja latailen akkuja mieluiten yksin.