KUVAUSHINNASTO


Varatessasi kuvausaikaa, lähetän sinulle kuvauksen varausmaksun. Tämä summa vahvistaa varauksen ja pitää sisällään kuvauksen suunnittelun, kuvausajan studiolla, miljöössä tai asiakkaan kotona, kuvausinfon sekä esivalintagallerian. Varausmaksu ei sisällä kuvia. Kuvapaketin valinta ja osto tehdään erikseen kuvauksen jälkeen. Lisäkuvat kuvapaketteihin 20e/kpl. Saat kattavan kuvausinfon sähköpostitse kuvausvarauksen jälkeen. Kuvausmaksut voidaan jakaa pienempiin korottomiin eriin.

NEWBORN


Varausmaksu 160e + valittu kuvapaketti


Vastasyntyneen kuvaus vauvantahtisesti pieniä yksityiskohtia unohtamatta sekä perhekuvia teistä yhdessä. Sisarukset ovat tervetulleita kuvaukseen ja kuvataan myös sisaruksista yksittäiskuvia. Iso galleria täynnä rakkaita muistoja!


Kesto noin 1,5-2,5h. Newborn-kuvaus on hyvä toteuttaa noin kahden ensimmäisen viikon aikana, noin 4-14vrk ikäisenä, mutta kuvaukseen voi hyvin saapua myös tätä isomman vauvan kanssa.


15 kuvaa - 240e

25 kuvaa - 290e

Koko galleria - 350e

MUUT KUVAUKSET


PERHE / PARISKUNTA / ODOTUS / BOUDOIR


Varausmaksu 110e + kuvapaketti. Kesto noin 1h.


Lapsi- sekä perhekuvauksissa kuvataan aina kaikkea - teitä yhdessä koko perheenä, lapsista yksinään omat kuvat sekä teistä vanhemmista yhdessä. Kuvausaiheita ei siis ole rajattu. Odotuskuvauksissa otetaan kuvia yksin äidistä ja teistä yhdessä puolison kanssa. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan odotuskuviin.


15 kuvaa - 240e

25 kuvaa - 290e

Koko galleria - 350e

LYHYT HÄÄKUVAUS -PAKETTI


- 1-2h potrettikuvauksen + vihkikuvaus

- laajan digikuvagallerian (n. 200 kuvaa)

- fiilistelyvideon kuvistanne790e

FINE ART -PRINTIT


Voit tilata kauttani helposti kauniita fine art -printtejä jotta kuvasi pääsevät kauniisti esille. Autan mielelläni suunnittelemaan teille sopivia kokonaisuuksia printeistä sekä upeita taulukollaaseja seinille. Studiolta löydät myös malliprinttejä. Kysy rohkeasti, autan mielelläni!


10x15 - 5kpl - 35e

10x15 - 10kpl - 50e


20x30 - 5kpl - 60e

20x30 - 10kpl - 90e